Bloesemremedies

Bloesems in natuur

Ziekten en problemen dwingen je, of je het leuk vindt of niet, tot verandering en bewustwording. Bloesemremedies zijn een hulp op de weg van bewustwording en groei.

De bloesemremedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. De bloesemremedies zijn als katalysators, die je helpen met het verkrijgen van inzicht in je bewustzijn. Een bloesem bestrijdt niet maar voegt op een zachte wijze iets toe. Een mooi voorbeeld om dit duidelijk te maken is: een angst is geen angst, maar het ontbreken van moed. Angst wordt niet weggedrukt maar de bloesems geven je meer inzicht in hoe je moed kunt ontwikkelen/versterken.

Bloesemremedies zijn vloeibare extracten van bloemen, planten, struiken of bomen die in de wilde natuur groeien of biologisch geteeld zijn. In deze extracten zit de levenskracht van de bloem of plant gevangen. Iedere bloem, plant of boom kan via zijn eigen specifieke trilling invloed uitoefenen op onze levensenergie. Het innemen van een aantal druppels van deze essence per dag is al voldoende om de bloesem zijn helende werk te laten doen.

Mijn opleiding tot bloesemtherapeut heb ik gevolgd bij Bram Zaalberg van Bloesem Remedies Nederland.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。