Wie ben ik

"ik droomde mijn leven, nú lééf ik mijn droom!"

Merian Buining-Jansen, getrouwd en moeder van een zoon, heeft passie voor mensen, in het bijzonder vrouwen. Want als ervaringsdeskundige heeft ze ervaren dat vrouwen zichzelf niet half bewust zijn over hoeveel kracht er in hen schuilt.

Volg je hart

Zélf heeft ze werk en moederschap meestal moeiteloos kunnen combineren. Bijna twintig jaar zette ze zich in als voorlichtingsfunctionaris bij een zorgverzekeraar. Totdat ze op een T-splitsing in haar leven stond. Op dat moment merkte ze dat vooral vrouwen bewustwording en bewustzijn kunnen gebruiken bij het volgen van hun hart.

Bewustwording en groei

In 2011 werd haar droom werkelijkheid: het begeleiden en ondersteunen van gemotiveerde vrouwen in hun zoektocht naar wie ze werkelijk zijn en wat ze werkelijk wensen. Praktijk Meiran was geboren. Sindsdien begeleidt ze vrouwen in hun proces van bewustwording en groei.

Merian: "zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in, en bezig met, persoonlijke groei en bewustwording. In mijn eigen zoektocht heb ik geleerd dat er meer mogelijk is dan je denkt. Vrouwen dienen zichzelf open te stellen. Dan pas gaan ze patronen herkennen, erkennen en nieuwe uitdagingen ervaren. Mijn motto is daarom: "Droom niet je leven, leef je droom!"

√ professioneel

√ gepassioneerd

√ enthousiast

√ eerlijk

√ doortastend

√ kernachtig

√ mens

√ vrouw

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。