Sneeuwklokje

Snowdrop - Galanthus nivalis.

Wanneer je hart bevroren is door de pijn, die de ander je heeft aangedaan, geeft het Sneeuwklokje je de warmte van de liefde voor jezelf terug en versterkt ze je schoonheid en belangrijkheid. Wanneer je teveel doet wat de ander zegt, terwijl je eigenlijk weet dat het anders moet. Ze zorgt ervoor dat je diepe pijn, tranen en oude trauma's los kunt laten, die al te lang vastzitten, speciaal wanneer deze zijn ontstaan door het inleveren van je hart, omdat je niet achter jezelf en je gevoel bent gaan staan. Wanneer je alles hebt gedaan voor de ander en jezelf bent vergeten. Het Sneeuwklokje is het nieuwe voorjaar, een blijde nieuwe energie na een lange winter.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。