Divine Heart

Divine heart

De Divine Heart geeft je vertrouwen en laat je zijn wie je werkelijk bent. Om te kunnen luisteren naar je hart en te kunnen voelen wat wel en niet goed vooor je is. Een steun voor alle nieuwetijdskinderen omdat het hart weer het middelpunt van het universum wordt. Ze helpt je met het loslaten van de strijd en geeft een harmonische samenrwerking. Voelen dat je deel uitmaakt van het geheel en dat niets moet. Ze geeft je een vertrouwen in de diepste kern van je ziel en laat je vanuit deze bron handelen. Je leven als schepper van dit universum accepteren en dit integreren in het hart.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。