Animal Freedom

Mycena - Paarse Dovenetel - Sneeuwklokje - Trompetklimmer - Papegaaieblad - Wijnruit - Klein streepzaad - Vingerhoedskruid - Bosrank - Kruidje roer me niet.

Deze combinatie helpt het dier te bevrijden van de last en het leed, dat soms bewust, soms onbewust door de mens het dier is aangedaan. Vooral wanneer er spanning en stress van de baas wordt overgenomen. De Animal Freedom geeft het dier vrijheid en rust en verbindt het met zijn oorspronkelijke kracht. Goed voor mishandelde, vertrapte, verstoten en vechtende dieren. De Animal Freedom is voor de mens goed wanneer je lievelingsdier is overleden. Ze versterkt ook je oerkracht; die kan bijvoorbeeld versoord zijn geraakt door misbruik of ander zwaar trauma. De Animal Freedom heeft bijzondere resultaten gegeven bij zowel mens als dier.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。