Animal Freedom

Mycena - Paarse Dovenetel - Sneeuwklokje - Trompetklimmer - Papegaaieblad - Wijnruit - Klein streepzaad - Vingerhoedskruid - Bosrank - Kruidje roer me niet.

Deze combinatie helpt het dier te bevrijden van de last en het leed, dat soms bewust, soms onbewust door de mens het dier is aangedaan. Vooral wanneer er spanning en stress van de baas wordt overgenomen. De Animal Freedom geeft het dier vrijheid en rust en verbindt het met zijn oorspronkelijke kracht. Goed voor mishandelde, vertrapte, verstoten en vechtende dieren. De Animal Freedom is voor de mens goed wanneer je lievelingsdier is overleden. Ze versterkt ook je oerkracht; die kan bijvoorbeeld versoord zijn geraakt door misbruik of ander zwaar trauma. De Animal Freedom heeft bijzondere resultaten gegeven bij zowel mens als dier.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]