MIR-Methode

Wat is de MIR-Methode®

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam 'MIR' staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. 'MIR' betekent 'Vrede' in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode bedoeld

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

Hoe werkt de MIR-Methode

De methode is gebaseerd op de wetenschap dat het lichaam alleen maar kan veranderen en dus ook helen als het zich veilig voelt. Dit kan door contact te maken met je eigen huid. Hierin zitten veel zenuwuiteinden. Als je jezelf zacht over je hand aait zal het lichaam zich ontspannen en veilig voelen. Terwijl je jezelf over je hand aait ga je de volgende zinnen 3x hardop zeggen. Dit doe je 2x per dag, minimaal 4 weken lang (zie instructie-video op www.mirmethode.nl).

1. Zuurgraad optimaliseren.
2. Detox alle toxische belasting.
3a. Vader loskoppelen.
3b. Moeder loskoppelen.
4. Meridianen zuiveren.
5. Alle tekorten aanvullen.
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
7. Basisbehoeften aanvullen.
8. Chakra's en aura optimaliseren.
9. Missie verduidelijken.

Als je dit 4 weken 2x per dag gedaan hebt, doet je lichaam de rest omdat nu het onderbewuste de opdracht tot heling in gang heeft gezet.

Wanneer je graag persoonlijke begeleiding wilt ontvangen bij het uitvoeren van de MIR-methode kan ik je met coaching ondersteunen.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。