MIR-Methode

Wat is de MIR-Methode®

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam 'MIR' staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. 'MIR' betekent 'Vrede' in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode bedoeld

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

Hoe werkt de MIR-Methode

De methode is gebaseerd op de wetenschap dat het lichaam alleen maar kan veranderen en dus ook helen als het zich veilig voelt. Dit kan door contact te maken met je eigen huid. Hierin zitten veel zenuwuiteinden. Als je jezelf zacht over je hand aait zal het lichaam zich ontspannen en veilig voelen. Terwijl je jezelf over je hand aait ga je de volgende zinnen 3x hardop zeggen. Dit doe je 2x per dag, minimaal 4 weken lang (zie instructie-video op www.mirmethode.nl).

1. Zuurgraad optimaliseren.
2. Detox alle toxische belasting.
3a. Vader loskoppelen.
3b. Moeder loskoppelen.
4. Meridianen zuiveren.
5. Alle tekorten aanvullen.
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
7. Basisbehoeften aanvullen.
8. Chakra's en aura optimaliseren.
9. Missie verduidelijken.

Als je dit 4 weken 2x per dag gedaan hebt, doet je lichaam de rest omdat nu het onderbewuste de opdracht tot heling in gang heeft gezet.

Wanneer je graag persoonlijke begeleiding wilt ontvangen bij het uitvoeren van de MIR-methode kan ik je met coaching ondersteunen.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]