Terra Extra - (Eerste Hulp)

Combinatie van vijf remedies, samenstelling zoals de gewone Terra, maar nu met de Kastanje Inktzwam in plaats van de Mycena.

Een remedie, die goed is wanneer e al langer de gewone Terra hebt gebruikt of wanneer de stress en spanning ontstaan is uit oude, diepe of hele zware spanning. De Terra Extra verbindt je meer met je ziel en werkt sterker in op het vrouwelijke, op de aardebinding en op een dieper, verfijnder gebied. De Terra Extra haalt je uit je hoofd, brengt je weer in het nu, zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft en helpt met het loslaten van de emoties. Ze geeft een extra sterke aardebinding en zorgt ervoor dat je in verbinding blijft met je ziel. De Mycena van de gewone Terra ruimt op en geeft inzicht in wat er nog niet opgeruimd is, maar de Kastanje Inktzwam brengt je terug bij je oorspronkelijke bron, waarbij je de codes, die je ziel in oorsprong heeft ontvangen, weer gaat herstellen. Handelen vanuit wat er voor je zelf goed is en je niet uit je kracht laten halen en deze niet laten verstoren. Het gebruik is verder hetzelfde als de gewone Terra.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。