Life-coaching

Als Life-coach ben ik opgeleid volgens het NAC model (Neuro Associative Conditioning) van Anthony Robbins. Dit model is zo gestructureerd dat oude patronen, die je niet meer dienen, doorbroken worden en nieuwe patronen geïntegreerd worden. Je kunt pas een nieuw patroon integreren als er een emotie aan ten grondslag ligt. We associëren een emotie met een gebeurtenis en zo creëren wij speciale gevoelens in ons lichaam.

Boeddha tuinschilderijEen Life-coach is een meester in het stellen van de juiste vragen en het ondersteunen van de cliënt in het creëren van nieuwe patronen en het bereiken van zijn doelen. Door het stellen van de juiste vragen verandert de focus van de cliënt. Bijvoorbeeld van angst naar kracht, van frustratie naar hoop, van verdriet naar liefde, van depressie naar dankbaarheid. Life-coaching kijkt hierbij naar het nu (wat is de huidige toestand?) en de toekomst (waar wil je heen en wat heb je daarvoor nodig?). Zo krijg je helder in beeld wat je op dit moment in je leven diep van binnen het liefste zelf wilt en op welke manier je dat gaat realiseren.

Jouw proces van bewustwording en groei kan ik ondersteunen met bloesemremedies en celzouten.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。