Life-coaching

Als Life-coach ben ik opgeleid volgens het NAC model (Neuro Associative Conditioning) van Anthony Robbins. Dit model is zo gestructureerd dat oude patronen, die je niet meer dienen, doorbroken worden en nieuwe patronen geïntegreerd worden. Je kunt pas een nieuw patroon integreren als er een emotie aan ten grondslag ligt. We associëren een emotie met een gebeurtenis en zo creëren wij speciale gevoelens in ons lichaam.

Boeddha tuinschilderijEen Life-coach is een meester in het stellen van de juiste vragen en het ondersteunen van de cliënt in het creëren van nieuwe patronen en het bereiken van zijn doelen. Door het stellen van de juiste vragen verandert de focus van de cliënt. Bijvoorbeeld van angst naar kracht, van frustratie naar hoop, van verdriet naar liefde, van depressie naar dankbaarheid. Life-coaching kijkt hierbij naar het nu (wat is de huidige toestand?) en de toekomst (waar wil je heen en wat heb je daarvoor nodig?). Zo krijg je helder in beeld wat je op dit moment in je leven diep van binnen het liefste zelf wilt en op welke manier je dat gaat realiseren.

Jouw proces van bewustwording en groei kan ik ondersteunen met bloesemremedies en celzouten.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]