Oranjerode Stropharia

Stropharia aurantiaca.

De Oranjerode Stropharia is een zeer zeldzame plaatjeszwam die zijn oorsprong heeft in Australie en met de wind naar Europa is gekomen. Ze heeft te maken met verdriet dat is ontstaan uit het gevoel dat je er niet bij hoort en je je vuur/kracht vanuit je Hoger Zelf niet hebt kunnen manifesteren. Ze helpt met het loslaten van tranen en het vernieuwen van de verbinding met de aarde. Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. Ze laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden, bewust worden wat de oorzaak is van je kwetsbaarheid en deze kwetsbaarheid los kunnen laten door het versterken van het vertrouwen in jezelf.

Ik laat los wat onbelangrijk is via de liefde van mijn hart. Ik ben verbonden met de aarde door het plezier dat ik heb in de ander en door het genieten van het leven. Mijn ziel opent zich voor liefde en staat open voor de uitdagingen van het leven.

Zorg en kracht voor jezelf, patronen van twijfel laten gaan en de weg zoeken door de chaos in het leven. Je verbinding met wie je bent weer terugvinden en gaan staan voor wie je bent. Inzicht in dat wat er om je heen het gebeurt en begrijpen dat dit alles nodig is om de volgende stap in je bewustzijn te kunnen zetten. Ze helpt met het opruimen van emoties, ontstaan uit oud verdriet, mislukte relaties en van mislukte acties met betrekking tot nieuwe uitdagingen. De Oranjerode Stropharia zorgt ervoor dat je in het moment leeft en laat je inzien wat moet doen om niet in hetzelfde oude patroon van pijn, stress en verdriet te komen.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。