Engelpoort

Kunnen creëren vanuit vrijheid, los van de beperkende patronen die je manifestatie tegenhouden, zowel je eigen patroon als de familiepatronen. De Engelpoort helpt je met het loslaten van het oude en het integreren van het nieuwe, zodat je verder kunt in je ontwikkeling. Door het loslaten van oude pijn kan er een nieuwe verbinding ontstaan met je oorspronkelijke (engel)kracht, waardoor je het licht naar de aarde kunt brengen. Ze geeft bescherming als je werkt met zielen die in de donkerte zijn gevangen en als je snel geblokkeerd wordt door het collectieve onbewuste.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。