Reuzenstropharia

Giant Stropharia - Stropharia rugosoannulata.

Een paddestoel die je helpt, wanneer alles wat je moet doen teveel is geworden en je niet meer over deze stapels heen komt. Ze laat je op een nieuwe manier kijken naar de dingen die je doet. In plaats van tegen de moeilijkheden in je leven en de dingen die je doet aan te kijken, helpt ze je je aandacht te richten op plezier, vooral wanneer je al te lang met deze gedachten in je hoofd hebt rondgelopen. De Reuzenstropharia laat je direct aanpakken,vooral wanneer je al te lang hebt zitten dubben over dat wat er moet gebeuren. Ze laat je handelen vanuit je hart, omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort. Het plezier in het leven kan verdwenen zijn door oude trauma's van te lang en te zwaar werk. De Reuzenstropharia helpt met het bewust worden en loslaten van deze oude trauma's. Ze verbetert de verbinding met de aarde en ruimt de energieën en spanningen op die in het gebied achter de ogen zitten.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。