Komkommerkruid

Borage - Borago officinalis.

De Bernagie of Komkommerkruid sterkt het hart in moeilijke omstandigheden en maakt je blij. Je niet laten blokkeren door moeilijkheden en doorgaan vanuit de kracht van je hart. De Komkommerkruid laat je voor jezelf opkomen en maakt je sterker. Ze zorgt ervoor dat je je niet aan de kant laat zetten. Een goede hulp bij alle soorten van tegenwerking, zowel van anderen als door moeilijke omstandigheden. Volhouden en doorgaan en je niet laten ontmoedigen. Vooral goed wanneer je overspoeld wordt door onbekende tegenwerkende krachten. Wanneer je het niet meer ziet zitten geeft de Komkommerkruid weer blijheid en kracht. Ze geeft je het lef en de kracht om vanuit je hart te handelen, in plaats vanuit het hoofd.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。