Aarde Vortex met Witte Engel

De Aarde Vortex met Witte Engel laat je opkomen voor jezelf en geeft je de kracht om je oudste problemen op te ruimen. Ze geeft je tijdens een crisis, een psychose, scheiding, conflict of ernstige ziekte het inzicht dat dit het moment is om in je kracht te gaan staan en/of dat het tijd is om een wezenlijk verandering te maken. Dit kan zijn het aangaan van de strijd of inzien dat je niet hoeft te strijden maar het los moet laten. Ik vernieuw, verander en manifesteer het diepste van mijn ziel. Ik laat oude, niet geïntegreerde en niet gamanifesteerde emoties los en ga in mijn kracht staan.

Remedie van de maand oktober:

Oranjerode Stropharia


Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. De Oranjerode Stropharia laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden.
[...]

结实胸部的按摩。先把按摩油涂抹在乳房上丰胸方法,接着双掌相互交替有节奏的进行按摩,每边十次。然后从乳房两边外围,方向又外往内集中、上提丰胸食物,反复十次,再接着双手相互交替,从乳头开始到锁骨进行按摩,按摩完后,把双手举起,把自己的胸部尽量的往上提升产后丰胸产品,感觉自己旋韧带拉紧了。再放下双手,接着把双手握腰,双臂向身体中间用力,使乳房因用力而膨胀丰胸产品,接着放松,以上动作都重复10次。