Natuurlijk, een evenwichtig leven!

'Communiceer met jezelf en vind het antwoord in jouw natuur'

Warm welkom

Reken af met lichamelijke en/of gevoelsklachten. Met dank aan de natuur hervind je de natuurlijke weg naar een gelukkig leven.

Veel mensen, vooral vrouwen, hebben hun zoektocht naar balans dankzij de hulp van Praktijk Meiran gevonden. Energetisch therapeute Merian Buining-Jansen zet blokkades succesvol om in pure energie.

Unieke werkwijze

Uniek is haar werkwijze en de combinatie van verschillende technieken, zoals:

Bloesemremedies

Dr. Schüssler Celzouten

Life-coaching

MIR-Methode

Balans en energie

Persoonlijke groei vraagt soms om een aantal stappen vooruit te doen, of zelfs stapjes terug. Meiran gidst bij de zoektocht naar balans en energie. De huidige tijd stelt hoge eisen aan vrouwen en de rollen die ze vervullen. Op zoek naar tips hoe je grenzen kunt bewaken, je doelen kunt bereiken en een ontspannen vervullend leven kunt leiden?

Een vitaler leven? Meer persoonlijke mogelijkheden? Uitdagingen in de familiesfeer? Ondersteuning nodig bij persoonlijke vraagstukken, zoals werk of relatie? Of gewoon op zoek naar jouw binnenste ik?

Neem dan contact op voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!

Remedie van de maand oktober:

Engelpoort


Kunnen creëren vanuit vrijheid, los van de beperkende patronen die je manifestatie tegenhouden, zowel je eigen patroon als de familiepatronen. De Engelpoort helpt je met het loslaten van het oude en het integreren van het nieuwe, zodat je verder kunt in je ontwikkeling. Door het loslaten van oude pijn kan er een nieuwe verbinding ontstaan met je oorspronkelijke (engel)kracht, waardoor je het licht naar de aarde kunt brengen. Ze geeft bescherming als je werkt met zielen die in de donkerte zijn gevangen en als je snel geblokkeerd wordt door het collectieve onbewuste.